Slide background
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
Με τι ασχολούμαστε
Για την ΔΟ.ΜΗ.ΚΑ. ο βασικός στόχος είναι η παροχή υψηλής ποιότητας εργασίες και αυτό γίνεται με βάση την άρτια οργανωμένη υλικοτεχνική μας υποδομή (φορτηγά, γερανοί, εσκαφείς, εργατικό προσωπικό) , αλλά και με την τεράστια εμπειρία και αγάπη για αυτό που κάνουμε. Γνώμονας της εταιρείας μας είναι πάντα η καλύτερη δυνατή επιλογή υλικών για χρήση με προσήλωση στον προϋπολογισμό του έργου. Η εταιρία έχει τη δυνατότητα να κατασκευάσει έργα εκτός έδρας έργα με ποιότητα, ταχύτητα και συνέπεια.

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας, δημιουργούμε τον προϋπολογισμό του έργου και οργανώνουμε, αναλύουμε και επιτελούμε κάθε αναγκαία προετοιμασία για την συνεπή και ορθή εκτέλεση.

Η ΔΟΜΗΚΑ, εδώ και 34 χρόνια, αναλαμβάνει την κατασκευή και την κτιριακή αναβάθμιση δημόσιων και ιδιωτικών έργων, συμπεριλαμβανομένων θεάτρων, σούπερ μάρκετ, καταστημάτων λιανικής μεγάλων εταιριών, ξενοδοχείων, κλινικών, χώρων εστίασης, επαγγελματικών χώρων, ιδιωτικών κατοικιών κ.ά.
Κτιριακό κέλυφος
Το κτιριακό κέλυφος είναι η αρχή και το τέλος ενός κτιρίου. Τα θεμέλια, τα δάπεδα και οι τοίχοι αποτελούν την βάση για ένα ανθεκτικό και συμπαγές οικοδόμημα. Η ορθή επιλογή των υλικών και ένας κατάλληλος και προσεκτικός σχεδιασμός μπορούν να προβλέψουν εξαρχής την ποιότητα του έργου. Εμείς, λοιπόν, συντονίζουμε και υλοποιούμε όλα τα απαραίτητα βήματα για το κάθε έργο της επιθυμίας σας. Για εσάς, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών: από την εύρεση του οικοπέδου/χώρου, την έκδοση άδειας, την αναζήτηση των πλέον κατάλληλων υλικών, την σκυρόδεση και ό, τι συνεπάγεται για την τελική κατασκευή του σκελετού του έργου. Σχετικά με την υλοποίηση βιομηχανικών δαπέδων, συνεργαζόμαστε εδώ και χρόνια με τους πλέον αρμόδιους και αξιόπιστους φορείς ανά περιοχή.
Σκυρόδεμα
Το σκυρόδεμα αποτελεί τη βάση του έργου. Η ορθή παραγωγή και η κατάλληλη τοποθέτηση του σκυροδέματος είναι απαραίτητες για ένα οικοδόμημα χωρίς ρωγμές και μόνιμα σταθερό. Μόνο στην περίπτωση που τα υλικά είναι τοποθετημένα και εγκατεστημένα με εξειδίκευση, μπορεί να εκπληρώσουν σωστά τη λειτουργία τους. Επιπλέον, το ειδικά σχεδιασμένο σκυρόδεμα εξασφαλίζει όχι μόνο μια λειτουργική, αλλά και μία ελκυστική εμφάνιση της εξωτερικής πρόσοψης και των ορατών επιφανειών. Εμείς, είμαστε έτοιμοι τόσο για μικρά όσο και μεγάλα έργα, είτε χρησιμοποιώντας άμεσα σκυρόδεμα (θεμέλια, πλάκες, τοίχους αντιστήριξης) είτε χρησιμοποιώντας προπαρασκευασμένο σκυρόδεμα (οπλισμένο σκυρόδεμα, σκυρόδεμα για σκάλες, προεντεταμένο σκυρόδεμα για πλάκες, βραχίονες στήριξης κ.ά.).
Θέρμανση, Ύδρευση, Αποχέτευση
Καθ’όλη την πορεία του έργου σας παρέχουμε την πλέον λειτουργική λύση όσο αναφορά τις χωματουργικές εργασίες. Η εταιρία μας σας συνεργάζεται με τους πλέον συνεπείς και κατάλληλους προμηθευτές υλικών (π.χ. χαλίκι, άμμος κ.ά.), ενώ μία έμπειρη ομάδα αναλαμβάνει τις διαδικασίες εκσκαφής και ανασκαφής. Δεν έχει σημασία για τον τύπο του έργου (π.χ. ιδιωτικό, βιομηχανικό, retail κ.ά.), η ομάδα μας αποτελείται από τους πλέον αρμόδιους, ώστε να αναλάβει την τοποθέτηση σωληνώσεων θέρμανσης, ύδρευσης και αποχέτευσης. Επιπλέον, ο σύγχρονος εξοπλισμός μηχανημάτων μας επιτρέπει να τοποθετούμε κανάλια ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες εδάφους, ενώ παράλληλα μας επιτρέπει την ευγενή διάτρηση και γεώτρηση χωρίς κραδασμούς ακόμη και σε πολύ συμπαγή και σκληρά υλικά (όπως γρανίτη) για την τοποθέτηση σωληνώσεων, καλωδίων και γραμμών.
Κατασκευή, Κτιριακή Αναβάθμιση και Ανακαίνιση
Ειδικά σε παλαιότερα κτίρια με μη σύγχρονες τομές υπάρχουν συχνά μεγάλα ανοίγματα τοίχων, τα οποία απαραίτητα για τη διεύρυνση των δωματίων και την προσαρμογή τους στις διάφορες ατομικές ανάγκες. Ωστόσο, ανεξάρτητα από την παλαιότητα του οικοδομήματος, καθώς και ανεξάρτητα από τον τύπο του έργου, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην κτιριακή αναβάθμιση ή/και την ανακαίνισή του. Η επαγγελματική μας ομάδα φροντίζει για τον εκτεταμένο σχεδιασμό σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας, από τις πιο απλές έως και τις πιο σύνθετες (δομικές αλλαγές, μερικές κατεδαφίσεις, προέκταση χώρου κ.ά.). Σε κάθε περίπτωση, τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι αρίστης ποιότητας και συνδυάζονται από την αποτελεσματική και λειτουργική τοποθέτησή τους από έμπειρους επαγγελματίες.
Αισθητική
Το τελικό αποτέλεσμα είναι θέμα αισθητικής. Η αισθητική προβάλλεται όχι μόνο στον εσωτερικό αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο, ο οποίος παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο στην οπτική του κάθε ενδιαφερομένου. Η εταιρία μας σας παρέχει ένα εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να φροντίσει για την αισθητική του χώρου σας, πάντοτε με βάση τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας. Παράλληλα, παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για τις εξωτερικές σας εγκαταστάσεις, στις οποίες μπορεί να συμπεριλαμβάνονται χώροι στάθμευσης, γκαράζ, κηπευτικές εργασίες κ.ά.